Hakkımızda

Bodrum Efe Nakliyat

Ekonomik Fiyatlarla Bodrum Nakliye Hizmetleri

Eşya taşımacılığı zorlu ve büyük özen ve dikkat gerektiren bir süreçtir. Eşyaların düzenli bir şekilde ambalajlanması, dikkatli bir şekilde araçlara yerleştirilmesi, taşınması, yeniden indirilmesi ve varılan adrese yerleştirilmesi gibi birçok süreçleri kapsar. Tüm bu uygulamaları alanında profesyonel ekibi ile yılların verdiği tecrübe sayesinde hızlı ve kusursuz bir şekilde tamamlayan Efe Nakliyat firmamız, kaliteli hizmetine ek olarak bütçenize hitap eden ekonomik fiyatlar ile her zaman sizlerin memnuniyetini ön planda tutar. Eşyalarınızın sayısı, boyutu ve taşınacak mesafe gibi birçok unsurları göz önünde bulundurarak sizlere sunduğumuz toplam ücret, firmamızın müşterilerine verdiği değere işaret eder.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi nakliye fiyatlarını etkileyen birçok unsurlar vardır. İşlerinizin aksamaması adına hızlı, güvenilir ve kaliteli bir taşımacılık hizmeti sunmak gerekir. Bu nedenle firmamız eşyalarınızı taşınma öncesinde ücretsiz ekspertiz hizmeti ile gözden geçirir, bir liste oluşturur ve bu liste doğrultusunda toplam bir fiyat belirler. Belirlenen fiyat ortalamasını kabul etmeniz takdirde ise taşıma planlaması hazırlanır ve nakliye süreci başlar.

Efe Nakliyat olarak hem hızlı ve güvenilir hem de ekonomik fiyatlarla sunulan bir taşımacılık hizmetinin adresiyiz. Müşterilerinin huzurlu ve mutlu bir şekilde hiçbir sorun yaşamadan taşınmasına yardımcı olan firmamız 7/24 hizmet sunar.

Vizyonumuz

Müşteri memnuniyeti odağında, dünyadaki gelişmiş örneklerini baz olarak yüksek standartlı hizmetleri üretebilecek ve sektör liderliği pozisyonunu koruyacak işletmecilik ilkeleri ile çalışmak vizyonumuzdur.

Misyonumuz

Sektörde en iyi çözümleri üretmek, sorunsuz, zayiatsız ve tam zamanında taşıma hizmetleri vermek, sunduğumuz hizmetleri maliyetler bakımından en uygun seviyede ortaya koyabilmek misyonumuzdur.

WhatsApp chat
Call Now ButtonBizi arayın